Saturday, September 29, 2018

Сум

Одлучив да бидам,
ноторен лажен важен
хипстер случаен тажен
волшебен вселенски страшен
неуморен да бидам со став
одлучив да имам страв.
Одлучив да одам,
гордо исправено смело
згрбавено тешко брзо
збрефтано кас јако
монтипајтонски смешно
одлучив да галопирам грешно.
Одлучив да правам,
добро лошо добро
самарјански тесно лесно
полетно спретно бесно
да ме држи за рака
одлучив ваков да ме сака.
Сум.

No comments:

Post a Comment