Thursday, February 8, 2018

ЈАС СУМ ЛАГАТА

Јас сум лагата
не, не сум лажго
се што кажувам вистина е
јас не лажам, јас сум лагата.

Нека ми каже некој
што е вистина, а што лага е
дали се е вистинито
или само сонувам јас.

No comments:

Post a Comment