Thursday, February 8, 2018

ПРАЗНИ СТРАНИЦИ

Читам многу, читам се,
читам од усни и мисли
читам од насмевки и солзи.

Затоа не грижи се
знам што посакуваш да кажеш,
а да не кажеш ниту збор.

Тука сум да помогнам,
да биде се друго
само ова не.

No comments:

Post a Comment