Thursday, February 8, 2018

САКАМ

Сакам да ти кажам
дека те љубам,
но ти тоа го знаеш.

Сакам да ти кажам
дека ми недостасуваш,
но ти тоа го чувствуваш.

Сакам да ти кажам
дека полудувам
изморен од животот,
но ти тоа го познаваш
и таков ме сакаш знам.

No comments:

Post a Comment