Thursday, February 8, 2018

МОЕ МАЛО

Се чувствувам убаво
кога Сонце грее во мене
и сјаам за сите околу
ме разбираш, Сонце мое.

Мало си, како мене
но силно те чувствувам
насекаде,
и да,
прати ми сончев зрак кога ќе сакаш
да те погледнам и викам од радост,
како жеден за вода
Сонце мое мало.

No comments:

Post a Comment