Thursday, February 8, 2018

МОИТЕ

Се смееме и глупираме,
кажуваме приказни,
пееме, пискаме, врискаме,
танцуваме лудо,
како да сме под облак
кој лее капки дожд
и прави волшебни моменти.
                      
Секогаш за вас ќе бидам тука
да ве скокоткам, гушкам
мили мои,
чувствувам љубов и нежност.

Скокаме и се веселиме,
радост се чувствува насекаде,
кажуваме смешни имиња,
до следното дружење.

No comments:

Post a Comment